PROGRAM FOR HELGEN:

FREDAG 14. JUNI KL. 20.00:
THE ROLLERS

The Rollers  fra Risør kommer med et allsidig program av både gamle og nye slagere på menyen.

 
 

FREDAG 14. JUNI KL. 22.00:
ØSTRE GASVÆRK (dk)

Verdens beste Kim Larsen cover band! Bandet fra Danmark presenterer et bredt utvalg av kjente hits fra Kim Larsens reportoar. Sounden er så nær opptil det kan komme originalen, og i følge Kim Larsen, også noe bedre enn ham selv!
Etter at den folkekjære artisten gikk bort i bidrar Østre Gasværk til å holde liv i de gode gamle klassikerne fra Kim Larsens solokarriere og fra tiden med bandet Gasolin. Må oppleves!
 
 

FREDAG 14. JUNI KL. 24.00:
STAYSMAN & LAZZ

Staysman & Lazz  behøver ikke en utvidet presentasjon. De to glade festkarene fra Østfolk vet hvordan de skal sette fyr på publikum under sine konserter. Særdeles høy partyfaktor! Her skal hele Brokelandsheia løftes til nye høyder!
 
 

LØRDAG 15. JUNI KL. 20.00:
TONEHJULSVÆRKET

Tonehjulsværket er i ferd med å bli et slags fenomen i distriktet. Med sine fornøyelige tekster om lokale helter og situasjoner har bandet en stor fanskare. Som eneste band fra i fjor er Tonehjulsværket invitert med også i år. Ta turen til Gjerstad LIVE så skjønner du hvorfor!
 
 

LØRDAG 15. JUNI KL. 22.00:
EIRIK SØFTELAND m/band

Eirik Søfteland har utvilsomt en av landets aller beste stemmer. Etter utallige TV-opptredener de siste årene er han blitt godt kjent over det ganske land. På Gjerstad LIVE har han med seg sitt eget band, og fremfører en rekke hits fra bl.a. Queen, AC/DC, Metallica, Bon Jovi, m.fl. Som tidligere vinner av "Skal vi danse" på TV2 blir det nok også noen gode "moves" fra Søfteland i løpet av kvelden!
 
 

LØRDAG 15. JUNI KL. 24.00: 
OGRAS

Ogras tar turen fra Rauma til Gjerstad LIVE. Bandet leverer irsk rock med et vanvittig trøkk! Ogras ba spesielt om å få lov til å avslutte vårt program lørdag kveld. Det er ingen grunn til å reise til Dublin for å oppleve stemningen fra pubene iTemple Bar, den finner du nå på Brokelandsheia under Gjerstad LIVE!
  

STOR TAKK TIL VÅRE PARTNERE:

ARRANGØR: