Staysman + Lazz = Party! 
De to hyggelige og samtidig spikk spenna gærne karene fra Østfold
tar turen til Brokelandsheia for å lage skikkelig partystemning.
Fredag 14/6 kl. 24.00 går de to på scenen for å avslutte kvelden
med et smell! Dette blir alt annet enn kjedelig, så det er bare å glede seg!
 


.

Med sin klokkeklare stemme har Eirik Søfteland gjort seg bemerket
i en rekke musikkonkurranser, som "Idol", "Stjernekamp" og i "Århundrets stemme" tidligere i år. Søfteland er svært allsidig og vant som nok mange husker "Skal vi danse" på TV2 for noen år siden.  Til Gjerstad LIVE kommer  han og bandet sitt  med et rockeshow der han bl.a. tolker velkjente låter fra Deep Purple, Guns N' Roses, Queen, Bon Jovi, Metallica, Europe, m.fl.

   


Østre Gasværk (dk) har spesialisert seg på coverlåter fra Kim Larsen og Gasolin sitt store repertoar, og er et band Kim Larsen selv anerkjente for å fremføre sine sanger minst like godt som ham selv. Østre Gasværk hyller nylig avdøde Kim Larsen under Gjerstad LIVE på Brokelandsheia, og garanterer å løfte stemningen mange hakk for publikum. Her blir det stor allsangfaktor!


Tonehjulsværket leverte en konsert av beste merke i fjor, og dro med seg publikum på en reise av finurlige tekster og fengende melodier.
Vi har derfor booket bandet på nytt til Gjerstad LIVE 2019.
De som ikke fikk med seg Tonehjulsværket i år, bør sette av
 lørdag 15. juni i kalenderen. Anbefales på det varmeste!
 

   


Ogras fra Romsdalen/Oslo avslutter Gjerstad LIVE 2019. Og for en avslutning det skal bli! Den ultimate partymusikken med bl.a. irske låter i rockete utgave. Bandet har turnert på en rekke festivaler og pubikum er samstemte;  Dette er knallbra! Minst like bra som de beste pubene i Dublin! Sjekk f.eks. deres  One of those nights og sjekk om du kan høre hele låta uten at det rykker litt  i partybeinet...:-)


The  Rollers fra Risør kommer på besøk til Gjerstad LIVE 2019.
Bandet har eksistert siden 1993 og er dermed et av neste års band som har holdt på lengst. Vi gleder oss til å få bandet på besøk til Gjerstad, og inviterer samtidig  alle Rollers-fans fra vår naboby i vest med på laget!
 

 VÅRE PARTNERE:

 

 ARRANGØR: